Sophia Bustin
Artist - Tree  

About


 Stel je eens voor: je wortels reiken tot diep in de grond.  Je voelt welke voedingsstoffen er in deze grond zitten en wie in je omgeving wel wat extra's kan gebruiken. Dus geef je weg wat je over hebt. Via diezelfde grond.  Hoe zou jij eruit zien als boom? Of andersom. Hoe zou een boom zich voelen als het een dag in jouw schoenen doorbracht? 


Mijn schrijf- en schilder werk is een uitnodiging tot wilde fantasie. Vragen over vogeltaal. Beeltenissen vol animisme. Spelen met de wereld om je heen. Emoties ervaren en ideeën delen. Ik geloof namelijk dat, onder andere, verbeelding kan helpen om te leven met complexe problemen. 
De natuur is in mijn ogen ultieme fantasie-kracht. Daarom schilder ik vaak de menswezens in symbiose met (onze) natuur. Allemaal in hetzelfde netwerk.


Mijn werkwijze is intuïtief, ontvankelijk en analytisch. Door mijn intensiteit heb ik een sterk empathisch vermogen ontwikkeld. Vanuit deze invalshoek probeer ik bewuste verbinding te maken met de wereld om mij heen. In mijn ogen is actief de verbinding aangaan enorm belangrijk voor een succesvol groei- en werkproces.
Vanuit deze verbinding kan de verbeelding opbloeien in de ruimtes tussen ons in.

 

                                                                       

                                                                 
                                                                                                                                
 –

'